Engineer: zzp-opdrachten | Regel-Jobs

Schrijf je in bij Regel-Jobs en vind direct een klus bij jou in de buurt. Ontdek ons aanbod aan functies & zzp-opdrachten in de meet- en regeltechniek!

Als Engineer: direct aan het werk!

Ben jij op zoek naar werk en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe klus? Of heb je onverwachts een gaatje vrij in je agenda dat je snel wilt invullen met een opdracht die bij je past? Met Regel-Jobs blijf je aan het werk. Dagelijks worden nieuwe klussen van betrouwbare, gescreende opdrachtgevers op het platform geplaatst. Ontdek ons aanbod van opdrachten in de Meet- en Regeltechniek en kies direct jouw klus!

Baas van je eigen planning

Binnen de meet- en regelttechniek werk je in een grillige markt. Het ene moment race je in de vijfde versnelling van klus naar klus, het andere moment verschijnen er – om wat voor reden dan ook – gaten in je planning. Een project dat vertraging oploopt, een grote opdracht die op het punt van beginnen staat. Elke medewerker in de meet-en regeltechniek wil deze ‘extra’ uren maximaal benutten. Met Regel.jobs haal je meer uit jouw werkweek. Schrijf je nu in en vind binnen drie minuten een nieuwe klus. Registreren is gratis, dus waar wacht je nog op?

Engineer: uitdagende zzp-opdrachten

Via Regel-Jobs bieden bedrijven vanuit het hele land dagelijks nieuwe klussen aan. Er is dus altijd een project bij jou in de buurt. Elke opdracht heeft een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden, het gevraagde specialisme, de locatie en andere specificaties. Zo ga je als specialist goed voorbereid op pad en klaar je elke klus. Heb je een opdracht gevonden die je graag aan wilt nemen? Dan stellen we je direct voor bij de opdrachtgever

en kan jouw nieuwe job beginnen.

√ In 3 minuten een nieuwe klus

√ Altijd en overal toegang tot het platform

√ Geen omkijken naar facturatie

√ Jouw factuur, binnen 72 uur betaald

Geen omkijken naar administratie en facturatie

Regel-Jobs maakt plannen en werken makkelijker. Ga je als Engineer via ons platform aan de slag? Dan heb je geen omkijken naar je urenregistratie en facturatie. Je houdt dus meer tijd over om nieuwe zzp-opdrachten in Meet- en regeltechniek op te pakken. Daarnaast bieden we je de optie om binnen 72 uur de betaling voor de door jou gemaakte uren te ontvangen. Wil je jouw netwerk uitbreiden en versterken? Meld je aan en kies jouw klus. Wanneer dan ook, waar dan ook – met Regel-Jobs is jouw nieuwe opdracht altijd dichtbij.

Meld je nu aan en vind direct een nieuwe klus!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Na het aanmaken van een account kun je direct solliciteren
Account aanmaken