Projectleider / manager: kies jouw klus! | Regel-Jobs

Ben jij zzp-Projectleider of projectmanager en ben je op zoek naar nieuwe opdrachten in installatietechniek? Met Regel-Jobs is jouw nieuwe klus altijd dichtbij!

ZZP-Projectleider: schakel nu op!

Als zzp-Projectmanager ben je een onmisbare schakel binnen elk project. Zeker als je bovenop je planning zit kun je elk beschikbaar uur van jouw werkweek aan de slag. Maar, zoals we allemaal weten, in de meet- en regeltechniek is elke dag anders. Het kan dus gebeuren dat je opeens een gaatje in je agenda hebt. Ben je snel op zoek naar een nieuwe klus? Via Regel-Jobs vind je direct de opdracht die bij jou past op het moment dat jíj beschikbaar bent.

Nieuwe contacten, altijd in de buurt

Regel-Jobs is een snelgroeiend landelijk platform dat bedrijven binnen de meet- en regeltechniek en handige zzp’ers met elkaar in contact brengt. Van grote nieuwbouwprojecten en uitdagende industriële klussen tot het versnellen van verduurzaming met moderne innovaties; de ambitieuze zzp-Projectleider heeft de opdrachten letterlijk voor het uitkiezen. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Neem een kijkje bij ons actuele aanbod en kies jouw klus! Met opdrachten verspreid door het hele land is er altijd werk in elektrotechniek bij jou in de buurt.

√ In 3 minuten een nieuwe klus

√ Altijd en overal toegang tot het platform

√ Geen omkijken naar facturatie

√ Jouw factuur, binnen 72 uur betaald

ZZP-Projectmanager kies jouw klus!

Van de techniek rond zonnepanelen en meterkasten tot het onderhoud van grote technische installaties; waar jouw passie ook ligt, elke zzp-Projectmanager vindt via het platform van Regel-Jobs een geschikte klus. Heb je een opdracht geselecteerd? Dan stellen we je direct voor bij de opdrachtgever. En is de klus geklaard? Dan geef je jouw gewerkte uren aan ons door en verzorgen wij de facturatie, zodat jij direct op zoek kunt naar een nieuwe opdracht.

RegelJobs: werk voor elke zzp-Projectleider

Regel-Jobs biedt werk voor elke zzp-Projectmanagers. Van grote bouwprojecten tot een spoedklus, wij maken jouw werkweek leuker én eenvoudiger. Vergeet langdurige offertetrajecten en ga direct aan de slag. Of je nu een freelance specialist in Meet- en regeltechniek bent, een ambitieuze zzp-Projectleiderof een flexibele Projectmanager; via Regel-Jobs vind je altijd een klus bij jou in de buurt! Dus zzp-Projectleider, waar wacht je nog op?! Schrijf je nu in bij Regel-Jobs en breid jouw netwerk uit. Wanneer dan ook, waar dan ook – met Regel-Jobs is jouw volgende opdracht altijd dichtbij.

Meld je nu aan en vind direct een nieuwe klus!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Na het aanmaken van een account kun je direct solliciteren
Account aanmaken