Een idee ontstaan uit frustratie

Van ondernemers voor ondernemers. Installateurs werken in een grillige markt die elk uur verandert. Behoeftes fluctueren met als gevolg dat we snel op en af moeten schakelen met capaciteit. En dit is de uitdaging. Netwerken zijn niet groot genoeg om snel beschikbare medewerkers of opdrachten te vinden. Door een online platform te starten waar opdrachten en ZZPers met een paar drukken op de knop beschikbaar kunnen worden, gaan wij netwerken verbinden.

Daarom kies je voor InstallJobs
Van ondernemers voor ondernemers.

Van ondernemers voor ondernemers.

 • Verbindt netwerken in één online platform.
 • Maakt jou flexibel: snel personeel op- en afschakelen.
 • Matcht jobs en ZZP-ers met een paar clicks.
 • In 3 minuten resultaat.Welke jobs?

Ben jij of zoek jij een monteur voor o.a.:

 • dakgoten- en hemelwaterafvoeren;
 • binnen rioleringen;
 • waterinstallaties;
 • sanitair;
 • brandbestrijdingsinstallaties;
 • gasinstallaties;
 • perslucht- en vacuüminstallaties;
 • verwarmingsinstallaties;
 • ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie;
 • koelinstallaties.

Meld je dan bij ons aan.

De mensen achter InstallJobs
Martin Bloothoofd

Martin Bloothoofd

Als de zoon van Albert Bloothoofd die sinds 1984 werkzaam was en daarna eigenaar werd van Inco ben ik opgegroeid in de Installatie techniek. Sinds 2007 in dienst en sinds 2008 als lid van de directie.

Vanuit deze rol zie ik de arbeidsmarkt en de Installatie branche veranderen. Er is behoefte aan goed, betrouwbaar en gekwalificeerd personeel. Maar veel van onze werknemers kiezen voor een bestaan als ZZP’er. En deze groep wordt steeds groter. Hoe met deze veranderingen om te gaan werd een dagelijks terugkerend vraagstuk. Kunnen we de medewerkers / ZZP’ers die we in onze netwerken hebben niet slimmer gebruiken? 1 door ze optimaal in te zetten en ieder beschikbaar uur te gebruiken en 2 door ze een podium te geven waardoor ze voor iedereen zichtbaar worden. Vanuit deze gedachten zijn www.installjobs.nl en www.zzpelektrojobs.nl ontstaan. Portals waar beschikbare ZZP’ers en opdrachten elkaar treffen en met een paar drukken op de knop met elkaar in contact kunnen komen. Ik wil dat al mijn collega’s hier de voordelen van hebben en ik wens jullie dan ook allemaal veel plezier met dit nieuwe initiatief. En als jullie vragen of opmerkingen hebben bel mij dan.

Jack van der Werff

Jack van der Werff

Van der Werff is al ruim 80 jaar een begrip in Tuitjenhorn en omstreken.

Begonnen in Dirkshorn als hoefsmederij is het familiebedrijf uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf die werkt voor veel bedrijven en particulieren. In het bedrijf is inmiddels de 4e generatie werkzaam. Ik ben Jack van der Werff en al meer dan 25 jaar samen met mijn broers Gerard en Wilco mede eigenaar van Van der Werff Installatie BV. Wij maken regelmatig gebruik van ZZP’ers. Het kost ons steeds meer tijd om juiste ZZP’er te vinden. Onze netwerken zijn relatief klein en lokaal georiënteerd.

Wij hebben een aantal grote landelijke klanten waardoor ons werk ook landelijk is. Nu gebruiken wij voor dit soort opdrachten ZZP’ers die wij lokaal kennen. Met deze ZZP’ers rijden wij dan het hele land door, regelen een hotel etc. Dit is natuurlijk niet erg handig en duurzaam en natuurlijk een behoorlijke kostenpost. Dit moet makkelijker kunnen dachten wij. Daarom zijn we gestart met InstallJobs. Een portal waar elke ZZP’er in elke regio die beschikbaar is zichtbaar wordt. Dus als ik een klus in Maastricht heb of in Groningen kan ik dat door InstallJobs met lokale ZZP’ers doen. En dat is wel zo makkelijk!

Mark van der Lippe

Een portal waar het beste uit 2 werelden samen komt. Martin en Jack met hun ervaringen als directeur / eigenaar van installatie bedrijven Inco BV en van der Werff Installatie BV en mijn ervaringen binnen de personele dienstverlening. 


18 jaar heb ik bij een uitzendbureau gewerkt waarbij het de uitdaging is om werkzoekenden aan een baan te helpen. Dit gaan we nu ook doen. Maar dan met ZZP'ers. Wij zagen in dat ZZP'ers binnen de Installatietechniek & Bouw eigenlijk niet echt een goed podium hebben waar zij zich kunnen presenteren. ZZP'ers hebben over het algemeen kleinere netwerken of zijn afhankelijk van intermediairs. 

InstallJobs biedt hen dat podium waardoor ze zichtbaar zijn voor ieder bedrijf die behoefte heeft aan capaciteit. En voor bedrijven doen we hetzelfde. Om hun opdrachten zo snel en goed mogelijk in te vullen met goede gekwalificeerde ZZP'ers.

Mark van der Lippe
José Bloothoofd

José Bloothoofd

Van jongs af aan sta ik al in verbinding met de installatie techniek.

Dochter van Albert Bloothoofd die sinds 1984 werkzaam en vanaf 1996 mede-eigenaar van INCO was. In 2007 volgde mijn broer, Martin Bloothoofd, die in 2008 ook lid werd (en nog steeds is) van de directie.

In mijn jongere jaren begonnen bij INCO, op kantoor ondersteunen met de administratie en later ook helpen in het magazijn. Daarna studie opgepakt en succesvol Schoevers en Bedrijfseconomie aan de HvA afgerond. Hoewel mijn achtergrond bedrijfseconomisch is heeft de commerciële tak mij altijd aangetrokken. Eerst bij een netwerkorganisatie en daarna de stap gemaakt naar de uitzendbranche. Altijd bezig met het verbinden van mensen!

Bij mijn laatste opdrachtgever kwam ik erachter dat mijn ambities breder lagen en heb ik de keuze gemaakt om mijn carrière elders te vervolgen. Nog niet exact wetende wat mijn vervolg stap zou zijn, ben ik in gesprek geraakt met Martin en Mark.

Zij vertelde mij over een nieuw initiatief, een nieuw platform en of ik geïnteresseerd was om daarbij aan te sluiten. Na uitvoerige gesprekken over de branche, de markt en de oplossing die wij daarbij bieden werd ik enorm enthousiast! Met dit platform wil ik ZZP-ers en opdrachtgevers aan elkaar verbinden.

Meld je nu aan!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Na het aanmaken van een account kun je direct solliciteren
Account aanmaken